Vores fællesskab er mere end bare træning

Wellness på Comwell

🌿🧖‍♀️ Kom og vær med til en spa- og saunagusoplevelse den 22. og den 28 november fra klokken 17 og resten af aftenen (Saunagus er klokken 18 d. 22/11 og d. 28/11 klokken 17).

🗓️✨ Trænger du til velfortjent afslapning og restitution? Så behøver du ikke lede længere! Vi har sikret adgang til nogle af landets mest stilfulde og luksuriøse spafaciliteter i 6 timer, og samtidig kan du nyde en betagende udsigt over Vejle Fjord.

🌊😍 Forkæl dig selv med AquaSpa, der byder på et helt nyt termisk område med en forfriskende shower walk, urtesauna, kurbade og en sandstrand med beroligende lysbehandling. Derudover udendørs boblebad, dampbad, indendørs pool, koldtvandskar og mange andre lækre spafaciliteter, der vil forkæle dine sanser og øge dit velvære.

🏊‍♀️🌅 Men vent, der er mere! Der er planlagt en halv times saunagus 🧖‍♂️🔥 Denne traditionelle skandinaviske praksis kombinerer fordelene ved sauna og aromaterapi, hvilket fremmer afslapning, udrensning og forbedret blodcirkulation. Det er det perfekte supplement til din spabehandling og vil efterlade dig forfrisket og genopladet. 💫🌬️ Inklusiv i prisen er gratis tøfler, badekåbe og håndklæder til rådighed. Du får også adgang til gratis vand med og uden brus, to typer saftevand samt et udvalg af te, kakao, kaffe og frisk frugt. 🍵🍊🍎 Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for en dag fyldt med ro og velvære.

Prisen er kun 250 DKK per person for medlemmer af The Box – for både adgang til spaen og saunagus. 💆‍♀️💰 Prisen er 350 DKK for ikke-medlemmer.

Tilmeld dig nedenfor – senest d. 20/11. Tilmelding er bindende

Vælg dato

“Jeg er mega glad for aftenholdene! Det passer perfekt ind i vores travle hverdag med 2 små børn”

“Jeg er mega glad for aftenholdene kl 19.30/20.30! Det passer perfekt ind i vores travle hverdag med 2 små unger😄”

– Thomas, medlem i The Box