Sådan får du trænet i travl hverdag

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at træne, selvom der er er uendeligt mange muligheder i Vejle. Men en travl dagligdag behøver ikke være en hindring for at prioritere din sundhed og fitness. Med lidt planlægning og kreativitet kan du problemfrit indarbejde motion i din daglige rutine. Her er nogle måder at gøre det på!

Prioritér Træningstid!

Behandl motion som en essentiel aftale og prioritér det som enhver anden vigtig opgave i din dag. Denne tankegang er enormt vigtig – hvis du vil opbygge kontinuerlighed i din træning, så skal tiden være en prioritet, som andre ting bliver tilrettelagt omkring. Hvis du altid forsøger at presse en træning ind mellem alt muligt andet, vil det altid være det første, der bliver aflyst! Det kan føles virkelig hårdt i starten, men det er det værd. Noget andet måske blive sat på pause for at gøre en ny træningsrutine mulig.

Planlæg og Sæt Dine Træningspas i Kalenderen

Når du har identificeret ledige tidspunkter, så planlæg og sæt dine træningspas i kalenderen i forvejen. I vores app kan du direkte synkronisere dine tilmeldte hold med din kalender. Betragt de planlagte træninger som ufravigelige forpligtelser. Ved at have en klar plan er du mere tilbøjelig til at følge den og tage ansvar for dig selv. Hvis du har brug for støtte fra din ægtefælle, familie eller venner til at hjælpe med andre opgaver, så dine træninger kan finde sted – så spørg efter det! Vi står også klar i The Box til at hjælpe dig, du kan altid tage fat i os eller booke en gratis målsætningssamtale, hvor vi sætter os sammen.

Omfavn Korte, Højintensive Træningspas

Du behøver ikke at træne i timer hver dag for at komme i bedre form. Du kan opnå store resultater ved at indarbejde korte, højintensive træningspas i din rutine. Vores træning er indrettet, så de på en time giver dig en tidseffektiv måde at forbedre dit kardiovaskulære helbred og din styrke. Vores træninger indebærer typisk korte perioder med intensiv motion vekslende med korte restitutioner. Vi sammensætter også vores træning, så den er varierende og sjov!

Vær Fleksibel

Konsekvens er nøglen til at gøre motion til en vane. Men det er også vigtigt at være fleksibel og tilpasse sig ændringer i din tidsplan. Hvis du misser en planlagt træning, så lad være med at blive modløs. Find alternative tidspunkter eller overvej kortere træningssessioner. Hav en backup-plan! Husk, at noget altid er bedre end ingenting. “Alt eller intet” tankegangen kan slå dig ud af kurs.

Vi Står Klar Til At Hjælpe

Vi står til rådighed. At aftale en tid til træning med en ven/veninde, engagere en personlig træner eller blot udnytte at vi tilbyder gratis målsætningssamtaler er en sikker måde at øge sandsynligheden for at du faktisk dukker op og får trænet! Uanset om det er på hold, selv eller personlig træning – eller en kombination – skaber vi hos The Box relationer og resultater, der gør det til en fornøjelse at komme afsted og træne.

Så velkommen til The Box – hvordan vi kan hjælpe dig med at lykkes?

Indholdsfortegnelse

Funktionel fitness og personlig træning i Vejle

SKAL DU GODT I GANG MED DIN TRÆNING?

Introforløb

Få den bedste start på din træning

Gratis prøvetime

Se om The Box er noget for dig

No Sweat Intro

Lad os hjælpe dig godt i gang