RUNE LAURSEN
Direktør, instruktør og personlig træner

Mit navn er Rune Laursen og jeg har været med på CrossFit bølgen, næsten lige siden at den ramte Danmark. Jeg har trænet CrossFit lige siden, både på hyggeplan og konkurrenceplan. Endvidere har jeg undervist siden 2013.
I år 2018 blev det så året, hvor jeg tog springet og fulgte drømmen til dørs for at åbne BoxLife. Nu lever jeg af at drive BoxLife med alle vores fantastiske medlemmer og trænere. Jeg underviser stadig en helt masse selv. Både på nogle af vores mange hold men også personlig træning.

Jeg elsker at udfordre og udvikle folk, uanset hvad deres udgangspunkt måtte være. Alt fra den nye motionist til elite atleten. Vi kan alle blive bedre og rejsen er spændende!
Min ynglings ting ved denne træningsform, er at det er så meget mere end bare træning. Vi træner ikke ”bare” for at komme i form, men fordi træning faktisk også er sjovt i sig selv. Jeg ønsker at udvikle vores medlemmer, give dem et langt og sundt liv og den bedste time på dagen, når de deltager til dagens træning. Men uanset om dit mål med træningen er et vægttab, at komme i form, blive stærkere eller andet, så står jeg klar til at hjælpe dig!
Min passion ligger i teknik træning, vægtløftning, gymnastics (øvelser med egen kropsvægt) og konkurrence fokusereret træning.

Jeg er at finde i BoxLife hver dag, og fast ved tavlen mandag aften, klar til god træning, undervisning og en masse glade mennesker!