14 fordele ved at træne hos os

Vi har en no-nonsense tilgang til træning og sundhed. Vi arbejder med funktionelle bevægelser inden for gymnastik, vægttræning, olympisk vægtløftning og metabolisk konditionering med fokus på intensitet. Selvom træningen er enkel, er fordelene ved træningen langt fra minimale. I denne artikel vil vi udforske 14 videnskabeligt dokumenterede fordele ved funktionel træning, der måske kan overbevise dig om, at du skal træne i The Box.

Vores træning inkluderer vægtløftning, olympisk vægtløftning og træning med kropsvægt, hvilket alt sammen bidrager til at opbygge styrke. De sammensatte bevægelser, der udføres under vores træning, engagerer flere muskelgrupper samtidigt og fører til effektiv og omfattende styrkeudvikling (kilde).

Effektiv Kalorieforbrænding

Vores træning, med fokus på sammensatte, flerleddede øvelser, har vist sig at forbrænde 12 eller flere kalorier pr. minut. Ved at engagere mange muskelgrupper maksimerer vi kalorieforbruget under træning, hvilket fremmer effektiv fedtforbrænding (kilde).

Vedvarende Kalorieforbrænding

Effekten af træningen strækker sig ud over selve træningssessionen. På grund af den øgede muskelmasse, der opnås ved funktionel træning, øges stofskiftet, hvilket resulterer i fortsat kalorieforbrænding, selv i hviletilstand (kilde). Efter-træningens kalorieforbrænding udgør normalt 6 til 15 procent af de samlede kalorier, der er forbrændt under træningen (kilde).

Effektivt til Vægttab

Selvom vægttab måske ikke er det primære mål for alle, bidrager kombinationen af øget muskelmasse og forbedret stofskifte til effektivt vægttab (kilde). Desuden kan vores støttende træningsfællesskab hjælpe med at fastholde motivationen og konsistensen, hvilket gør det lettere at nå ens mål (kilde).

Fremmer Hjertesundhed

Den korte, intensive træning bidrager positive til hjertesundheden og forbedrer den aerobe kondition. Forskning viser, at kun tre minutters intens træning om ugen kan have en positiv effekt på hjertesundhedsmarkører som VO2 max og blodtryk (kilde).

Forbedrer Mobiliteten

Den funktionelle træning er faktisk en af de bedste træningsformer til at øge mobiliteten. Mange af bevægelserne vi udfører øger både styrken og bevægeligheden i ledene. For eksempel kan squat-øvelser forbedre mobiliteten i hofter og ankler. Denne kombination af styrke og mobilitet bidrager til generel funktionel fitness.

Sikrere End Antaget

Funktionelle bevægelser har fået et dårligt ry for at være farligt, men en gennemgang fra 2018 konkluderede, at der ikke er empirisk bevis for de påståede høje skadesrater end i andre sportsgrene (kilde). Faktisk viser forskning, at personer, der arbejder sammen med erfarne trænere, har færre skader (kilde). I The Box er der altid en instruktør, som tager dig igennem dagens træning, og sikrer korrekt udførelse af øvelserne.

Reducerer Risikoen for Skader

Vores fokus på funktionelle bevægelser, der efterligner hverdagsaktiviteter, hjælper med at forberede kroppen til de krav, den møder uden for træningslokalet. Ved at træne kroppen som en samlet enhed kan man opnå bedre ydeevne og sikkerhed i dagligdags aktiviteter som at løfte tunge genstande eller udføre fysisk krævende opgaver.

Forbedrer andre aktiviteter

Vores træning styrker kroppen fra top til tå, hvilket kan overføres til andre ting. Forskning viser, at f.eks. løbeeffektiviteten forbedres, når løbere tilføjer to til tre dage med styrketræning til deres træningsrutine hver uge (kilde). En stærk core, der opnås gennem træning i The Box, kan forbedre din løbeform og mindske risikoen for skader.

Fremmer Bedre Søvnkvalitet

Motion generelt har en positiv indvirkning på søvnkvaliteten, og vores træning er ingen undtagelse. Den intense træning kan bidrage til bedre søvnkvalitet, især for dem, der tidligere var inaktive. Regelmæssig fysisk aktivitet, herunder højintensitets træning, har vist sig at fremme dyb søvn.

Øger Selvtilliden

Vi træner ikke kun kroppen, men også sindet. Træningen fremmer mental styrke, da den giver mulighed for positiv selvsnak, når vi gang på gang klarer træningsudfordringerne. Selvtilliden styrkes, og mange oplever positive ændringer i deres tankemønstre og mentalitet.

Tidsbesparende

Et træningshold i The Box varer en time, og der er en plan fra start til slut. På den korte tid kan vi opnå betydelige sundheds- og fitnessfordele. Den højintensive natur betyder, at du kan få en effektiv træning på kort tid (kilde), hvilket er ideelt for travle mennesker med begrænset tid til træning.

Fællesskabsfølelse

The Box er ikke bare et træningscenter – Vi er et træningsfællesskab og en klub – hvor vi træner sammen, drikker kaffe sammen og har det sjovt sammen.Vi er her fordi vi alle har til fælles at vi elsker at bevæge os, gerne vil lære og gerne vil udvikle os. Det er vores fællesskab, som er vores hemmelige ingrediens, og som videnskaben også har dokumenteret (kilde).

Sjov og Udfordrende

Sidst men ikke mindst er vores træning sjov og udfordrende, uanset hvilket niveau du befinder dig på. Hver eneste træning er anderledes og varieret, hvilket forhindrer kedsomhed og monotoni. Den konstante udfordring og muligheden for at sætte og nå dine træningsmål gør træning i The Box til en spændende træningsform.

Indholdsfortegnelse

Funktionel fitness og personlig træning i Vejle

SKAL DU GODT I GANG MED DIN TRÆNING?

Introforløb

Få den bedste start på din træning

Gratis prøvetime

Se om The Box er noget for dig

No Sweat Intro

Lad os hjælpe dig godt i gang